Ким Кардашиян прави милиони долари с риалити шоуто си, дрехите си, козметичната си компания.

Тя винаги е в светлините на прожекторите и въпреки че това е нейният начин на живот, Ким разказва пред италианското издание L'uomo, че това започва все повече да й тежи.

"Винаги съм била много срамежлива, още от малка. Копирах и правих всичко онова, което сестра ми Кортни ми кажеше. Дори и в училище тя ме засрамваше пред момчетата, тя беше моят идол!", споделя Ким пред изданието.

"В миналото страдах много заради своята искреност и когато не се получаваше бях критикувана и третирана лошо. Сега мога да кажа, че сега, с него, се чувствам щастлива". Това бе единственото, което Ким сподели за новата си любов, рапъра Кание Уест, пишат от blife.bg.

На въпроса за какво съжалява, Ким отговаря: "Липсва ми уединение. Всички винаги ме гледат, под постоянно наблюдение съм. Навсякъде, където отида, ме следва камерата - като спортувам, пазарувам, или дори ако изляза без грим - това е световна новина"

31-годишната пищна красавица споделя, че тя не е това, което зрителите често виждат.

"Да, бях родена богата. Типична калифорнийска история - луксозни имения, басейни, скъпи коли и т.н. Но въпреки всичко на 31 години успях да изградя совоя собствена империя в света на шоубизнеса и колкото и да са важни визията и приятелството, искам да кажа на всички млади хора, че ако не вярваш в себе си, в идеята си, ти си за никъде!"