Пластични операции, уголемяване на гърдите, хиалурон в устните, хормонална терапия, прием на естроген и накрая - химическа кастрация.

Това са стъпките, по-които една от най-ексцентричните звезди у нас планира да премине. Фолк певецът Азис приемал хормони за смяна на пола, твърди „Уикенд”, цитират от hotarena.net.

Изпълнителят на "Сен Тропе" сериозно обмислял идеята да стане пълноценна жена. Според запознати Василка вече взимала необходимите медикаменти и имало видими резултати. Освен трайната липса на окосмяване, кожата на Азис станала по-нежна и женствена.

Дори телесната му миризма се променила, каквото и да означава това. (Може би, че Азис вече мирише на жена?!)

Източници твърдят, че силиконът в устните, гърдите и дупето на Азис били само началото на поредица от трайни промени, които гонят един резултат - превръщане в жена.

Фолк певецът от малък мечтаел да бъде представител на нежния пол и никога не се е чувствал добре в кожата си.

Затова той е започнал хормоналната терапия, която ще продължи няколко години. След това щял да се подложи на химическа кастрация, а гърдите щели да „изникнат” постепенно.

„Няма да коментирам медикаментите, които взимам. По-важното е, че се чувствам добре в новото си тяло”, отсякъл Азис пред „Уикенд”.