Заради манията си да отслабне Ивана едва не се спомина.

Фолк певицата получила тежка бъбречна криза, в резултат на поредната диета, която реши да спазва.

Почитателите на певицата все пак могат да са спокойни. Любимката им в момента е в цветущо здраве, а почти фаталната диета Ивана пробвала преди 5-6 години.

Изпълнителката решила да топи килограмите по метода на известния диетолог д-р Пиер Дюкан, но получила увреждане на бъбреците, заради което влязла в болница, пишат от „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Ивана не крие, че диетата дала желаните резултати, но последиците били почти фатални за нея. „Няма да си кривя душата, с хранителния режим на Дюкан имах много голям резултат. Стопих се за по-малко от 2 месеца. Но ме удари в бъбреците“, признава тя.

С почти фанатична точност фолк дивата спазвала препоръките за първите два етапа. При третия обаче се издънила жестоко. Вместо да захранва постепенно организма си с други храни, освен приеманите до момента зеленчуци и протеини, Ивана се нахвърлила върху любимите си шоколади и тестени изделия.

В резултат на това певицата не само си връща теглото, но качва и още над 20 килограма.

„С моя начин на живот е трудно да спазвам какъвто и да е режим. Карам на кафета и цигари по цял ден, а след обяд или вечер се сещам да ям“, признава Ивана.

В момента изпълнителката пробва нова строга диета, с която се надява да стопи излишните килограми. И вярва, че за разлика от другите, тази ще даде желаните резултати.