Ума Търман, която в края на лятото ще стане майка за трети път, престана да обръща внимание на външния си вид.

Времето й изцяло е ангажирано с приготвяне на дрешки и всякакви джунджурии, определени за бебето. Докато скита по улиците без да бърза и обикаля магазин след магазин, Ума си угажда с каквото й падне. Грабва порцията ледена сладост и забравя къде е!  Папараци успяха да снимат Ума пред количката за сладолед направо на улицата.

Наедрялата и небрежно облечена актриса вероятно ги е впечатлила най-вече с видимо спокойното възприемане на нещата.

Папараците фокусират вниманието върху корема на Ума и отпуснатия й бюст – не личи иначе елегантната Търман да носи сутиен. Метаморфозата е впечатляваща – блондинката по принцип е известна с великолепната си визия на всякакви светски събития, пише kliuki.bg. А откакто е бременна, все по-често я виждаме разрошена и без грим по улиците.

Таткото на бъдещия мъник е приятелят на Ума – бизнесменът и милиардер Арпад Бъсън. Бъсън вече има две деца, родени от супермодела Ел Макферсън. Самата Ума има син и дъщеря от бившия си съпруг Итън Хоук. С Бъсън Ума започна да се среща през 2007 година и връзката им претърпя възходи и падения. Сега самата Ума твърди, че не я интересува нищо друго, освен да си живее спокойно и без всякакви излишни напрежения.