Плеймейтката Златка Димитрова иска да става майка.

Начинаещата актриса публикува на страницата си във Фейсбук снимка с малко момченце и сподели, че иска деца.

Сексапилната брюнетка призна, че от известно време тази идея все повече я съблазнява. Златка дори издаде, че е намерила и най-подходящия баща, пише kliuki.bg.

Сред основните притеснения на сексапилната брюнетка са колко бързо ще може да си върне фигурата, след като роди.

„Май вече ми е време;).АМА СМЕ МНОГО СЛАДКИ С ВИКИ. САМО НЕ СЕ ВИЖДАМ С КОРЕМЧЕ, А И АЗ ИСКАМ БЛИЗНАЦИ:))) ЩЕ Е МНОГО ЗАБАВНО:).“, написа на стената си Димитрова.

Дали наистина Златка е решила да става родител, или просто се шегува все още не е ясно.

Някои от феновете на плеймейтката горещо я подкрепиха, докато други предположиха, че Димитрова просто копира поведението на Риана, пишат от lifestyle.bg. Изпълнителката наскоро качи снимка, на кoято ясно се вижда, че малките деца са й слабост. „Липсваш ми Барбадос“, написа над нея красавицата на страницата си в Twitter.

Днес Златка пропусна участието си в предаването ''На кафе'', за което побърза да се извини в социалната мрежа: "Здравейте приятели, днес отложих участието си в " На Кафе" поради много лични причини! Надявам се, че не съм Ви разочаровала! Хубав ден!". Брюнетката приложи и снимка по бански с посланието: "В този вид трябваше да бъда при Гала, но .....NEXT TIME :)".