Скандалната сръбска фолк певица Цеца Величкович отново бе изправена пред съда в Белград. Този път срещу нея има иск от 116 000 евро.

Делото е по иска на Воислав Джуркович, който твърди, че тя му дължи 116 063 евро с лихвите. Джуркович е дал парите на покойния й съпруг Желко Ражнатович за нуждите на съпругата си в нейно присъствие.

На първото дело Величкович бе осъдена да плати цялата сума от 116 063 евро, заедно с лихвите, но тя обжалва присъдата.

Самата Величкович вчера не се яви пред Белградския съд. По време на заседанието стана ясно, че тя не е наследила имотите на убития преди 12 години нейн съпруг Желко Ражнятович - Аркан. Адвокатът на Величкович Мишо Петровски потвърди, че наследството на Аркан не е прехвърлено на Величкович.

Той съобщи още, че тя трябва да изплати още 500 000 евро глоба поради незаконната продажба на футболисти от отбора Обилич.

Аркан бе убит на 15 януари 2000 година в Белград. Той се смяташе за един от най-големите военно престъпници на територията на бивша Югославия. Той има девет деца. Първата му съпруга Наталия Мартинович 12 години спори с Цеца Величкович за имотите му, пише БГНЕС.