Кокетната дама с много таланти Алекс Раева не се чувствала щастлива в живота, твърдят хора от артистичните среди.

Въпреки безспорните си успехи в професията, бившата певица на Слави напоследък все била като отнесена и се държала настрани от хората. Причина за това било силното й желание да се задоми окончателно и да се сдобие със собствено бебе.

Сладката Алекс искала повече от всичко на света да се превъплъти в ролята на млада майка. Тя споделяла, че вече е на цели 31 години и не след дълго ще влезе в отбора на старите моми, ако не се оправи навреме.

Ролята й в ''Седем часа разлика'' и участията й в ''България търси талант'' не можели да запълнят празнотата, която пораждала липсата на едно малко бебе.

Раева говорила по въпроса със своя избраник ДиДжей Дончо, който ужким заявявал, че няма нищо напротив. Когато дойдел моментът на истината обаче, все се измъквал и твърдял, че още не се чувства подготвен за толкова важна стъпка. Клюките носят, че Алекс поставила ултиматум на своя довереник и му заявила, че или ще има бебе, или ще го напусне, пише skandalno.net.

Припомняме, че преди няколко години, името на Алекс Раева бе забъркано в сериозен скандал около връзката й с тогавашния й шеф Слави Трифонов. Тогава медиите гръмнаха, че двамата си направили бебе, което Алекс на своя глава премахнала, защото се притеснявала от реакцията на Дългия. Той обаче побеснял като разбрал за своеволието й и я изгонил от своя живот.