От няколко седмици Николета Лозанова е в шок и ужас.

Съпругата на Валери Божинов е сериозно обезпокоена от възможността да заживее в Разград.

В последните месеци кариерата на Валери не върви и той е отново на кръстопът, пише „България днес“. И сериозно обмисля дали да не приеме офертата да играе в отбора на българския шампион „Лудогорец“.

Футболистът официално е собственост на португалския „Спортинг“ и има железен договор, според който в следващите три години трябва да получава по 100 000 евро на месец. Но тъй като не успя да се наложи в португалския тим, прекара пролетния сезон в игра за италианския „Лече“.

Лошият късмет на Божинов и там не го подмина и тимът изпадна от Серия А. Затова Божинов спешно си търси нов отбор, а шефът на „Лудогорец“ изглежда е единственият склонен да му плаща високата заплата.

Перспективата да се озове в Разград обаче ужасява съпругата му Николета. Брюнетката е свикнала да живее в големи и динамични градове и да води активен светски живот.

За съжаление в провинцията светските партита и купони са твърде голяма рядкост. Но за сметка на това изключително активна дейност развиват местното ловно дружество „Сокол“, туристическата група „Буйна гора“, както и легендарното пчеларско сдружение. Което съвсем не очарова Лозанова.

„Ники не е свикнала да живее в такъв тип град. Там ще й бъде скучно и няма да бъде щастлива“, коментира близка на моделката.

Засега Валери Божинов не е дал окончателен отговор на примамливата оферта. Въпреки че предложението представлява прекрасна възможност за кариерата му, футболистът сериозно се притеснява как ще му се отрази на семейния живот, ако приеме, пишат от hotarena.net.