Мария най-после успя да сбъдне мечтата си и ще облече бялата рокля, за да се венчае за супер богатия си любим Християн Гущеров. Певицата сама се похвали с щастливата вест, че вече е сгодена, в официалната си страница във Фейсбук.

Фолк дивата пусна и куп снимки, с които да удостовери събитието. Кадрите показват романтична ваканция на Мария с любимия ѝ във Венеция. Двамата изкарали там цялата изминала седмица и въпреки трусовете били щастливи, празнувайки годежа си.

Според запознати Християн Гущеров е спазил традицията за брачното предложение. Той поръчал серенада на миньончето, дoкато се возели на гондола из каналите на Венеция. В този миг паднал на колене и я попитал дали иска да се обвърже с него докато смъртта ги раздели. Единственото, което липсвало, за да е пълна идилията, бил пръстен с диамант.

Такъв обаче имало, и Мария го получила след прибирането им от ваканцията. Бижуто било твърде скъпо и затова милионерският син предпочел да не рискува, носейки го из джобовете си по време на разходките им в Италия, пише сп.Уикенд за жената.

Пръстенът се пазел в сейф в София и Мария дори не смеела да се похвали с него, за да не привлича злонамерени погледи.

Влюбената двойка още не е определила датата на сватбата. По всяка вероятност обаче тя няма да се състои тази година, а ще бъде дълго планирана и изпипвана до идното лято, издават колежки на чалга дивата.

Мария вярвала в хороскопите и затова не искала да се омъжва във високосната 2012.