Новоизпеченият съпруг на Мис Крокодил – Саша Бередин бил окончателно разорен, издават близки до звездното семейство.

Клюкарите са повече от категорични в изказванията си, но според тях е много по – интересно да се разнищи причината за обедняването на руснака, който доскоро се фишкаше за голям баровец.

Според махленските шпиони, най – вероятната причина за безследното стопяване на банковите му сметки е самата Антония Петрова, която искала да пръска пари за всякакви глупости, върху които се нахвърляла с обичайната си кръвожадност. Тоца дори изнудила Бередин да похарчи повече от 30 000 долара само за едно палто от канадски норки, в което се влюбила при посещение в скъп магазин, пише skandalno.net.

Според другите клюки, Антония няма никаква вина за злополуката, защото Александър Бередин никога не бил разполагал с достатъчно средства. Просто се правел на голям мачо, за да излъже възлюбената си и да я оплете в своите мрежи. За целта преди сватбата взел солиден заем от свои приятели и с тези средства, демонстрирал финансова независимост.

Саша и в момента живеел на сто процента кредит, защото не смеел да откаже нищо на разглезената си съпруга. Тя от малка била свикнала всичко да й се угажда и освен скъпите дрехи, искала непрекъснато да ходи по различни скъпарски места и по разходки в чужбина.

Самата Антония пък съвсем не се трогвала от мъките на съпруга си. Нямала никакво намерение да се хваща на работа и твърдяла, че зестрата й била повече от достатъчна, за да я осигури до края на съвместния им живот.