Сръбската звезда Цеца Величкович не пожела да се срещне с Глория по време на престоя си у нас, независимо, че двете уж били приятелки.

Имитаторка №1 на сръбската фолклегенда изгледа любимката си, настанена на един от първите редове в зала “Арена армеец”, но не получи дори помахване за поздрав от оригинала, камо ли рандеву, както се надяваше. Публична тайна е, че през годините Цеца Величкович е модел за подражание за Глория, която я копира почти изцяло – като прическа, стил и дори поведение.

“Не, не сме се срещали с нея, няма какво да кажа повече”, бе единственият коментар на изпълнителката на “Оставете ме на мира” пред репортер на “ШОУ”.

На концерта Глория беше в компанията на не особено популярния в светските среди Евгени Евтимов, който се презентира като шеф на модна агенция, изявява се също и в рекламни клипове.

Интимното им поведение даде повод за слухове, че младокът е новата сексуална играчка на примата от Две могили. Гло обаче реагира доста рязко на въпрос на “ШОУ” дали двамата са нещо повече от приятели: “Ама моля ви се, не ме занимавайте. Знаете, че това не е истина!”, отсече ядосано тя. Според наши източници Евгени и Глория се запознали наскоро по време на парти в столично заведение и оттогава той й се е лепнал като гербова марка.