Най-новата мания на шоумена Слави Трифонов е Лейди Гага.

Само че учиндолеца не е фен на световноизвестната звезда, а просто иска да повдигне рейтинга на шоуто си, като я покани на интервю.

Според шоумена, ако Лейди Гага дойде в „Шоуто на Слави”, конкурентите ще бъда мигом повалени, а цялата тв аудитория ще залепне пред канала Би Ти Ви.

„Засега Лейди Гага е отказала всякаква медийна изява преди или след концерта си в София” – твърдят организаторите от българска страна. „А горкият Трифонов се надява на съвместна песен със звездата, която да го изстреля като ракета в орбитата на международната известност” – присмиват се на шефа си изпълнители от Ку-ку бенд, пишат от kliuki.bg.

„Явно опитите за евтина реклама не минават при големите звезди” - злословят зрители, отегчени от непрестанните викове на Слави Трифонов в шоуто му.

Феновете вече знаят, че зрелищният спектакъл на Лейди Гага ще е на 14 август на стадион „Васил Левски” в столицата. „На тази дата Слави ще е с подвита опашка, пада му се” – шегуват се по форумите в интернет. Очаква се шоуто на певицата да бъде най-мащабното у нас за тази година.