След като Валери Божинов реши да честити на сина си Валери - младши 1-ви юни с обща снимка във Фейсбук, бившата му приятелка Алисия не остана по-назад.

Певицата публикува семейни фотографии с малчугана на личната си страница в социалната мрежа, под които написа „Моето най-голямо съкровище“.

За пореден път празника на детето се превърна в повод за битка в тихата война, която бившите влюбени водят. Въпреки че фолк певицата предпочита да държи сина си далеч от светлините на прожекторите, този път беше провокирана да го покаже.

Припомняме ви, че футболистът също реши да поздрави сина си във Фейсбук и публикува обща снимка на двамата, чрез страницата на съпругата си Николета Лозанова. Като се има предвид колко много се „обичат“ Ни Ло и Алисия, вероятно певицата е бясна.

Вместо да вдига скандали в социалната мрежа и да фучи пред приятелки, изпълнителката на „Двойно повече“ сподели няколко снимки с Валери - младши. „Честит празник на моето най-голямо съкровище и на всички деца по света!“, написа Алисия под една от фотографиите, пишат от „Блясък“.

Само за минути под снимките се появиха десетки коментари. Феновете на певицата също я поздравиха с празника на детето и й пожелаха синът й винаги да я радва.