Софи Маринова лъже като ромка, че няма гадже . От няколко месеца ромският славей поддържа интимна връзка с продуцента си Крум Крумов.

Мълвата се потвърди от злополучното представяне на певицата на Евровизия в Баку. Софи през цялото време се е натискала с Крум и не е криела интимната си близост с него. Нещо повече – тя е била настанена в обща стая с продуцента си – твърди човек, пътувал до Баку.

Крум е семеен, но от година и половина не живее със съпругата си. Софи пък се раздели с доведения си син Дачо и не спира да тръби, че за нея няма мъж. Оказва се обаче, че през цялото време Маринова е деляла постелята на продуцента си.

''Тя е луда по него. Крум изпълнява всичките й прищевки, сбъдна мечтата й да отиде на Евровизия'' – разказват хора от музикалните среди. Софи Маринова и Крум Крумов се стараели да прикриват чувствата си в България и по тази причина се радвали на леските си зад граница.

Често-често обаче Крум нощувал в апартамента на ромката, нает от него. Връзката на Крум и Софи е тема №1 вече няколко седмици, пише kliuki.bg.