ЛиЛана сподели, че вече гледа по друг начин на мениджмънта, заради което и печели повече от музиката, която прави.

„Откакто се върнах от Лондон, не че не съм ги знаела тези неща, но там погледнах по друг начин на мениджмънта. Така например в момента музикалната си кариера започнах да я движа много по-рационално, правя такива презентации, че няма спонсор в момента, който да ми е отказал на този етап. Аз повече не съм печелила от музика никога, колкото сега. Това за първи път ми се случва и то само, защото знам как да продам продукта – как да го презентирам и как да подходя“, разкри изпълнителката на "Сама" пред bliasak.bg.

Тя разказа и защо е решила да следва именно политически науки и икономика в един от най-престижните университети в света – London School of Economics and Political Science.

„Обичам, когато правя нещо, да усещам, че се развивам. Това ми носи страхотно удовлетворение. Много хора ме питат – добре де как така музика и икономика – аз никога не разделям нещата и не ги гледам като едно конкретно нещо, затворено в граници, напротив. Образованието е точно това – то не е, за да те специализира само в тази насока – то ти дава широк спектър от знания, които може да използваш по всякакъв начин, обясни ЛиЛана.