Съпругата на поп фолк певеца Константин сподели пред Гала как се забавлява с малката им дъщеричка Марияна и какво най-често двете правят у дома.

23-годишната майка, споделя, че бебокът постоянно имитира татко си как пее, затова често се шегуват, че ще става певица. "Ние сме много в периода на имитацията  вмомента. Като ме види Мариана как се гримирам, иска и на нея нещо да сложа. Като види баща си как прави някакви гримаси, почва да му подражава. Види ли го с микрофон, започва и тя да издава звуци, да се държи като него. Дори си има и любима песен" разказа Надя.

Тя обяснява, че не позволява дъщеря й да си играе с всякакви играчки, защото малката ги унищожава, а други са опасни. "Ограничавам я от плюшени играчки, например, защото тя ги изкормва, изкарва пух от тях и после ми го показва. Добре е, поне че не си слага всичко в устата", пише blife.bg.

Любимо занимание на наследничката на Константин е четенето на книжки. Малката карала майка си да чете с часове една и съща приказка - Пепеляшка. "Тя явно изпитва удоволствие да чува едно и също нещо, явно така й е познато и се чувства добре. Всеки ден ме кара да четем Пепеляшка, по няколко пъти на ден.Не заспива без нея"