След като роди дъщеря си Максуел Дрю, Джесика Симпсън е готова да се фокусира върху следващото предстоящо събитие в живота си - сватбата с годеника й Ерик Джонсън.

Звездата беше сложила на заден план организацията за церемонията, докато стане майка, но сега с всички сили напира към олтара, твърдят нейни познати, пише bliasak.bg.

"Приятелите на Джесика очакваха тя и Ерик да изчакат със сватбата поне година, докато поотрасне малката. Симпсън казваше, че не иска да прибързва с церемонията, за да може да изпипа всички детайли, но сега е категорична, че е готова да започне отново с планирането и че не иска да протака повече годежа си с Ерик", подшушнала дружка на звездата.

Според запознати причината Джесика Симпсън да иска сватбата й да се състои толкова скоро след раждането е желанието й да отпразнува по някакъв по-специален начин появата на дъщеря си.

Звездата, която е известна с това, че е изключително суетна, дори не се притеснявала от натрупаните по време на бременността си килограми и нямала нищо против да позира по-закръглена на сватбените снимки.