Рап изпълнителят Пи Диди спретна неочаквана среща за двете бивши приятелки Ким Кардашиян и Парис Хилтън, като ги събра на купон на яхтата си в Кан.

Парис пристигна в компанията на сестра си Ники, докато Ким се качи на лодката хванала под ръка новото си гадже Кание Уест.

Предвид факта, че на партито се появиха много знаменитости, не е ясно дали двете бивши дружки са се видели и дали са обменили по някоя и друга дума. Журналисти смятат, че риалити звездите са направили всичко възможно да не се засекат на яхтата, тъй като срещата помежду им щяла да бъде доста неловка, пише bliasak.bg.

Припомняме ви, че допреди години Парис Хилтън и Ким Кардашиян бяха доста близки и дори имаха общи бизнес дела. Тогава Хилтън беше на върха на славата си, а Ким беше просто част от антуража й.

След скандалното секс видео на Ким обаче, и нейната звезда изгря и в момента тя е надминала по популярност бившата си дружка. Именно по тази причина с времето двете се отдалечиха една от друга, а в няколко интервюта Парис не пропусна да захапе Ким, заявявайки, че тя е тази, която я е направила звезда.

Партито на Пи Диди беше уважено и от други знаменитости. Сред тях бяха Мишел Родригес, Ейдриън Броуди, Тара Рийд, Кели Брук и др.