Тийн звездата Майли Сайръс иска веднъж завинаги да скъса с имиджа на добро момиче, който толкова време упорито се опитваше да наложи, напук на нелепите си изцепки.

За тази цел певицата и актриса не се свени да говори за секс и смело показва тялото си в къси тоалети, като сакото, което едва скриваше задните й части, с което се появи на музикалните награди "Билборд", пише bliasak.bg.

"Бях тренирана да говоря в интервюта същите неща, които казвах и като 12-годишна. В един момент обаче осъзнах, че не е нужно непрекъснато да се усмихвам заради медиите и винаги да имам перфектнен отговор за всеки въпрос", обяснила Майли Сайръс.

Откакто започна да се разголва и да се държи по-провокативно, блондинката нееднократно беше оплюта заради скандалното си поведение. Въпреки всичко тя смята, че обществото възприема секса по грешен начин.

"Сексът наистина е нещо красиво, магично и готино. Това е единственият начин, по който се възпроизвеждаме. Нелепо е да не говориш с децата си на тази тема и да ги оставяш да научават нещата по трудния начин", добавила Майли Сайръс.