Александър Сано-Среброто предложи брак на  тв водещата Нели Атанасова.

Актьорът и половинката му заедно с двете  деца – Ава на две години и половина и 15-годишният Иво, който е от връзката на красавицата с Иво Карамански, са на корицата на списани LOVE style.

Сано е поставил съдбовния въпрос„Ще се ожениш ли за мен?” пред Нели. Косъма, както го знаят "Под прикритие", уточнява, че двамата с Нели  ще вдигнат сватба, когато Ава порасне още малко, за да им бъде шаферка ш за да се радва пълноценно.

Актьорът признава, че Нели е жената която най-много е обичал в живота си. Щастливата двойка иска да осинови две, три деца.

„Имам план да направя някои неща и тогава със сигурност ще погледна по-сериозно на това мое желание”, разкрива Среброто.

Той признава, че не прави никава разлика между Ава и Иво и приема доведения си син като свой. Нели допълва:

„Това, че Иво го хареса веднага, за мен беше знак, че нещата между мен и Санди стават сериозни.”

Тв водещата се наложило да обясни на сина си по-рано, отколкото трябвало, цялата истина за връката си с Карамански заради всичките писания по медиите. И не крие, че той поддържа връзка с трите си сестри.

От интервюто става ясно дали Среброто е уредил Нели в „Под прикритие”, как работи с примата Лили Иванова, чиито клипове режисира, ще се възроди ли някога група „Братя Мангасариян”.