След като водещата на „Горещо“ си изля нервите във Фейсбук, плъзнаха коментари, че поведението й се дължи на липсата на любовни ласки.

Агресията, която буквално изплю водещата дойде от слух, че предаването „Горещо“ ще бъде свалено от ефира на Нова ТВ, поради нисък рейтинг, пише kliuki.bg. Венета побесня и започна да напада по грозен начин медиите. Водещата обиждаше наред с подигравателен тон, а Николета Лозанова я подкрепяше в изявленията й.

Освен, че водещата явно е изпитала сериозен страх от новината за предаването й, тя явно крие и други проблеми. Твърди се, че Венета страда от липсата на любов, което я прави изнервена и отблъскваща.

Вероятно, за да се защити от зли езици и уроки, Райкова непрекъснато се среща с гледачки и ясновидки, за да и дават съвети. Известно е, че водещата е фен на езотеричното, но явно то не и помага да контролира емоциите и изказванията.

Николета Лозанова не беше единствената, която подкрепи Венета в зловонията й. Азис, като покровител също защити приятелката си.