След слуховете, че води затворен начин на живот в Турция и е претърпяла неуспешен опит за бягство към България Елена Паришева вече е на родна земя.

Говори си, че пайнерката се завръща на музикалната сцена и възнамерява да зарадва феновете си с нов проект още това лято.

В бранша се твърди, че Елена планирала да удари конкуренцията с втори дует с Преслава, пишат от в.”Уикенд”.

Двете изпълнителки вече били избрали и записали песен, на която предстои да заснемат клип, пише kliuki.bg.

Засега обаче певиците пазят в тайна подробностите около проекта, за да не развалят грандиозната изненада, твърдят от жълтото издание.

„Елена няма търпение пак да грабне микрофона, дълго отсъстваше от сцената и се затъжи”, коментират близки на блондинката, с което изказване опровергават слуха, че Ивелин Попов не й позволява да се изявява като певица.

Приятелки на Паришева разкриват, че в момента има кой да се грижи за сина на изпълнителката и футболиста, затова тя е решила отново да се върне към музикалната си кариера.

„Елена много залага на дуета си с Преслава, защото това ще е първият й проект, откакто си взе отпуск по майчинство”, разказват дружките на певицата.

Преди дни в Интернет пространството се появи снимка на изпълнителката на „Достатъчно” и гримьора Бони, където Елена изглежда много свежа и напълно възстановена от раждането.

Явно певицата наистина е готова да даде рестарт на музикалната си кариера.