Софи Маринова, която представя България на конкурса ''Евровизия'', успя да превърне една от репетициите си в сензация. Певицата се изцепи на сцената с думите: ''Малее, тук е като на Нова година!''

Медиите по света не спират да я коментират, а с това изказване определено печели точки. С ромската си кръв и невъздържаност, Софи отговаряла на всякакви журналистически въпроси-от политика до най-личните. На въпроса, защо има татуировка на ръката , тя отговори, че там преди време е било изписано име на любим мъж. След като двамата се разделили, Маринова се принудила да заличи татуса с нещо друго.

Освен, че пуска шеги на сцената, Софи Маринова не пропусна и възможността да изпее на журналистите химна на ромите ''Джелем, джелем''. За репетицията в Баку, певицата се появи с рокля, наподобяваща тигрови шарки.

В Азербайджан най-добре се чувствал синът на Софи-Лоренцо, който не излизал от басейна на петзвездния хотел. Негов надзорник бил гримьорът на Маринова-Мис Бони.

Любимката на българската публика ще пее на втория полуфинал на престижния конкурс, който ще се състои на 24 май. Ако след това има късмет,ще зарадва всички българи с появяването си на финала на 26 май.

Припомняме, че миналата седмица сайтовете за гласуване на ''Евровизия'' бяха атакувани от хакерска група, която се обяви против конкуса в Азербайджан, пише кliuki.bg.