Любовния романс на Ели Гигова и Петко Димитров остава само спомен и за двамата. Богаташката наследница от доста време   насам започна да се  вясва   все по – рядко в България и прекарва почти цялото си време в Париж, където богатото й татенце и купи апартамент на  Шан  - Зелизе.

Ели Гигова остави бизнесмена да се оправя сам,  дори след като той скъса сухожилие  и му се наложи да ходи с патерици.

На Петко Димитров обаче явно му е дошло до гуша от разглезената щерка на  Николай Гигов  и неотдавна  тя е изнесла последните си вещи от жилището на Петко, издават негови близки.  Верен на себе си пък  бившето гадже на Преслава бързо е намерило утеха в нова руса хубавица. Според близки до плейбоя момичето е част от живота му от началото на май  и е изключително подходящо за него, пише skandalno.net.

За разлика от Ели Гигова която не стига, че не обръщала никакво внимание на гаджето си  ами и непрекъснато изисквала от него да промени разюздения си начин на живот и какво ли още не, новата му хубавица която не е известна за публичното пространство личност го оставяла да си живее живота  както намери за добре. Според запознати новата блондинка до Петко Димитров не е евтина златотърсачка,  а е изключително добро и възпитано момиче, което се грижело всеотдайно за бизнесмена и било готово на всичко за него.