Секссимволът от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър не крие апетитите си към главната роля в евентуалната екранизация на еротичния фикшън по "Здрач" - 50 Shades of Grey ("50-те лица на Грей").

Любимият на родната гордост Нина Добрев разкрил, че смята, че е перфектен за ролята на сексуалния доминант и любител на садо-мазото Крисчън Грей.

"Мисля, че ще бъде невероятно преживяване да изиграя Крисчън Грей. Особено след като от няколко години играя ролята на 170-годишния Деймън Салватор, влюбен в 18-годишно момиче, мисля, че официално имам достатъчно опит с прелъстяването на млади жени", обяснил синеокият красавец, пише bliasak.bg.

Книгата 50 Shades of Grey, която предизвика истинска истерия по цял свят, разказва за горещата връзка на младата и неопитна Анастасия Стийл и властния Крисчъл Грей, който обича да размахва камшик в спалнята. Самият Иън Сомърхолдър споделил, че на моменти сцените са толкова перверзни, че го карат да се изчерви. "Да, случи ми се на няколко пъти да се изчервя", призна си актьорът.