"Считам, че прекалено много се спекулира с името на Николай Михайлов покрай случилата се катастрофа и че се прави опит, по неясни за мен причини, да се създаде скандал", заяви любимата на футболиста - певицата Алисия, запитана за коментар на инцидента.

"Участието на автомобила му в катастрофата на автомагистралата е вследствие на ударените превозни средства пред него. С оглед на създалата се ситуация, смятам за несериозно да се вменява медийна вина на Николай и по този начин да се създават изкуствени новини.  Това е единственият ми коментар по темата, а "анонимни и достоверни" източници винаги ще има", каза певицата по повод на разпространените в жълти сайтове слухове относно предполагаемата вина на вратаря за катастрофата, пише bliasak.bg.

Припомняме ви, че по време на вчерашната верижна катастрофа при „Църна Маца” загина един човек, а петима бяха ранени. Беше разпространена информацията, че Николай Михайлов е пострадал леко. "Това, което мога да кажа, е, че Николай е жив и здрав", коментира пиарът на футболиста.

От КАТ-София отказаха да съобщят кой е бил шофьорът на джипа, участвал в инцидента, но бяха категорични, че не е националът.