Кръчмата на дуетния партньор на Сашка Васева - Марио Екстрийм, е затворена след поредица от атентати, видя с очите си репортер на “ШОУ”.

Полицейски ленти опасват “Цингарела” в Студентски град и нищо чудно тя да удари кепенците завинаги.

“Веднага след новогодишните тържества в чалга-заведението, когато то се пукаше по шевовете от клиенти, някой първо започна да драска по стените на кръчмата и да къса плакатите отпред”, разказва самият Марио. Той обаче не обърнал внимание.

Пребоядисал фасадата и продължил да работи, без да съобщи в полицията. Когато кризата осезателно почукала и на неговата врата и клиентите взели да стават все по-малко, Екстрийм решил да работи само три дни в седмицата.

После – два – събота и неделя, като свалил цените до минимум. “Българска водка се предлагаше за 1,60. Дали не предизвиках с това конкуренцията, не знам...”, разсъждава той.

В началото на 2012-а Марио си имаше и други проблеми – с бивш приятел лихвар, който му услужил с пари назаем, а после му присвоил магазин, наследство от покойната му майка. По думите на дуетния партньор на Сашка Васева, въпросният лихвар и златар Иво Фердинандов го рекетирал за още пари.

След нашата публикация обаче очевидно се е усетил, че не е добре да се шуми за мътната история и доброволно напуснал магазина.

Според близките на атрактивния блондин тези неприятностите го съсипали и той започнал да се отнася все по-нехайно към работата си в заведението. Подценил и застраховката – не направил такава.

Затова сега, ако реши да възстановява съсипаното в порутената от вандалите кръчма, инвестицията щяла да му излезе солено, а и не си струвала.

А картината вътре е потресаваща: с нож са съдирани кожени канапета, откраднат е диджейският пулт, чегъртано е по стените, съборени са висящите тавани, навсякъде е пръскано със спрей, бутилките с алкохол са чупени на пода.