Прогнозата, че заради нисък рейтинг Нова телевизия ще свали от екран предаването на Венета Райкова - „Горещо“, разклати лабилните нерви на водещата.

От личния си профил блондинката побърза не само да се защити и да опровергае слуховете, че предаването няма да падне от ефир, но и нападна медиите, които разпространиха прогнозата и статистиката, пише bliasak.bg.

„Ей, много ви се иска бе злобари!! Ама и този път не познахте ха-ха!! Информирайте се преди да пишете!! Аз на 1 юни празнувам 20 години работа като журналист, мога само да им пожелая моята успешна кариера!! Ама то само с лъжливи статийки не става, трябва и акъл хахахахаха“, гласяха жлъчните излияния на водещата.

Нека припомним, че от няколко години насам се правят подобни предположения, но до този момент Венета не е намирала за нужно да дава обяснения и да отхвърля и коментира слуховете. Ето защо категоричната й гаранция, че това няма да се случи и този път, кара зложелатели да коментират като сигурен знак, че съдбата на предаването не е толкова сигурна, колкото тя се опитва да я изкара.