Световно известната всестранно развита личност Селена Гомес полудяла по софийските банани, докладваха любознателни граждани. Всяка вечер младата американка изяждала поне по една пълна чанта с вкусния плод, като това била основната й храна.

Истината лъснала, докато Селена и екипът на филмовата продукция ''Бягството'', правели външни снимки в района на храм – паметника ''Александър Невски'' в средата на тази седмица. Възползвайки се от пауза в снимките, звездата привикала настрани своята лична асистентка от латиноамерикански произход и й заръчала късна вечеря, понеже пригладняла тотално.

Момичето се заръгнало на секундата да изпълни поръчението и след минути се завърнало с пълна чанта банани, гарнирани с две – три праскови. Селена се нахвърлила като невиждала върху сладките плодове и погълнала всичко са огромно удоволствие. После споделила пред част от статистите, че единствената храна, която приема в неограничени количества са бананите, защото от тях се чувствала най – добре.

Седмица преди това стана ясно, че любовникът на 19 годишната Гомес – Джъстин Бийбър няма да дойде до България, както се очакваше. Слуховете бяха отречени от екипа на младежа, а вместо той да дойде на гости при Селена за уикенда, тя прелетя хиляди километри до САЩ, за да се види с него. Новината покруси цяла армия фенове и фенки на Джъстин, които даваха мило и драго, само да могат да го зърнат, пише skandalno.net.