Големите звезди нямат право на почивка, особено по време на световно турне.

Това правило важи и за Red Hot Chili Peppers, които пристигат за първия си концерт у нас на 1 септември.

Въпреки че Антъни Кийдис и компания дебютират в България, момчетата няма да имат време да пият дори по една ракия, дето се вика.

Кацат в деня на концерта с частния си самолет за по-бързо и засега не е планувано да остават след шоуто си на стадион "Георги Аспарухов".

"Не са заявявали резервации за хотели", обяви шефът на организаторите "София Мюзик Ентърпрайсиз" Иван Несторов-Амебата. Нямат и особени звездни капризи, "те са просто едни веселяци", допълни той. Но Red Hot са ни подготвили суперизненада, издаде Амебата. В момента бандата избира две подгряващи групи, които няма да са български, а ще са банди със сериозно световно влияние.

"И както е модно в момента, ще си направим един минифестивал на Герена", засмя се Несторов. Групите ще станат ясни до дни, а за момента се знае, че ще са алтернативен рок. Друга промяна ще е новото място на сцената.

Тя ще е разположена пред сектор Г, така че теренът да събира повече хора - около 20 хиляди души. А за всички рок фенове и любители и на бирата, пивото, спонсор на събитието, ще раздаде 500 билета под етикета на бутилката си.