Митко Пайнера ще вкарва фолк певици в сапунка.

Поредицата щяла да бъде в стила на „Сексът и градът” – пише „България днес”, като се позовава на близки до димитровградския магнат на чалгата.

Според сюжета четири свободомислещи дами ще споделят мислите си на кафе и ще се подвизават в пикантни сцени в центъра на София.

Засега изборът на инж. Димитров е паднал върху звездите Глория, Андреа, Есил Дюран и Алисия, пише kliuki.bg.

Все още не е ясно коя ще вземе ролята на Кари Брадшоу, но се шушука, че вероятно това ще бъде Глория.

Концепцията на Митко Пайнера била да подбере приятелките с различни възрасти, визия и мислене, за да има и реален сблъсък между тях. Някои от певиците щели да играят себе си, което гарантирало успех на проекта.

*Глория и Есил

В попфолк средите смятали, че ако съберат примите в жанра в сапунка, хитове като „Столичани в повече” ще им дишат праха.

"Е, чалгата вече ще превземе и киното", коментират възмутени в родните филмови среди. А певиците вече се готвят за тв слава и се заканват да затъмнят професионалните актриси и кльощавите манекенки от сериалите.

Фенове на чалгата пък недоволстват по форумите, че Преслава е пропусната за участие в проекта. Те настояват любимката им да получи роля в сериала.

Припомняме, че преди време отново тръгна мълвата за сериала, като тогава вместо Алисия, за роля в сериала бе спрягана Николета Лозанова.

*Андреа, Алисия, Ники Михайлов и Преслава