Мира е готова с най-новата си песен „Спешен телефон”, която ще бъде и нейния първи проект, издаден с новите й продуценти Diapason Records.

Любопитен факт, свързан с това парче е, че текстът му е дело на друга изпълнителка – Вероника.

Паралелно с това талантливата заралийка подготвя още няколко проекта, но е избрала да заложи първо на този, защото е с танцувален ритъм. „Хората очакват да чуят от мен именно такива песни – весели и купонджийски. Не изневерявам на стила си по никакъв начин. Надявам се това, което съм направила, да допадне на моите фенове.”, сподели изпълнителката.

*Вероника

Когато харесала мелодията, новата звезда на Diapason Records много дълго се чудила на кого да повери написването на текста. Мира не крие, че винаги е харесвала песните на Вероника, с която са в приятелски отношения от години.

Когато разбрала, че именно нейната колежка е автор на стиховете, които й допадат, Мира веднага й поверила новия си проект. „Мисля, че се получи интересен и различен текст. Много благодаря на Вероника, че го направи за мен и ми го подари.”, каза най-голямата купонджийка в попфолка.

Съвсем скоро Мира ще зарадва многобройните си почитатели и с видео към парчето „Спешен телефон”, което ще се завърти премиерно по Фен ТВ.