Певицата все още е подвластна на емоциите, които е натрупала по време на турнето си в Америка.

Въпреки че е тръгнала с известни предубеждения и негативна нагласа за Щатите, в последствие Райна е останала приятно изненадана от необятната страна.

„Америка въобще не се оказа това напрегнато място, което медии, филми и интернет насаждат в съзнанието ни, напротив, много спокойно, чисто, подредено, с правила за всичко. Въпреки че нямат нашата красива природа, са се постарали навсякъде да има зеленина, да има нещо, което да радва окото. Хората пазят всичко това, за разлика от нас, българите,” коментира певицата.

Райна разказва, че е много впечатлена, че топлото, позитивно и искрено отношение на американците не е само към природата, но и към хората и животните. „Попадайки на едно такова място, където хората са смесица от различни раси, ти е интересно да наблюдаваш отстрани как се държат и говорят.

Малко ме дразнеше интонацията на американците, защото на моменти ми се струваше доста престорена, но в крайна сметка това си е техния маниер, всеки народ си има своите характерности.”

В „Автограф” Райна признава, че най-силно впечатление й е направила толерантността на американците един към друг, независимо от националността им.

Не е забелязала да има дискриминация, напротив, даже чернокожите са й се сторили доста самоуверени и непринудени. Как са минали концертите на Райна зад Океана и как са я посрещнали българите там ще научите в новия брой на „Автограф”.