Сръбкската фолк прима Цеца Величкович май ще бъде по-строго охранявана и от американски президент.

За концерта й на 22 май ще бъдат отпуснати още два паркинга за феновете й.

Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа. „Арена Армеец“ също разполага с паркинг, побиращ около 1000 автомобила.

За да бъдат избегнати задръстванията и струпванията в района на „4 км“, ще има допълнителна организация и насочващи табели за улеснение на посетителите на комплекса. На 22 май вратите на „Арена Армеец“ за посетители ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Ще бъде извършвана щателна двойна проверка за автентичност на билети за концерта – всички зрители ще минат през главния контролно-пропускателен пункт.

Поради големия интерес към концерта на Цеца Величкович ще бъдат изградени допълнителни билетни каси на територията на „Арена Армеец“, които да удовлетворят и почитателите на певицата, желаещи да си закупят билети непосредствено преди началото на събитието. Обемисти, остри и твърди предмети ще бъдат отнемани от охраната на входовете.

Лица във видимо нетрезво състояние и непристойно поведение няма да бъдат допускани на територията на „Арена Армеец“. Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места".

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст.