От "Ню Бояна" вече разпространяват и снимки от снимачната площадка на сцени с Итън Хоук и Селена Гомес

Заради заснемането на филма "Бягство" на 17 и 18 май, ще има кратковременни спирания на движението в центъра на София, съобщиха от Столичната община.

Не се разрешава влизането на превозни средства в двете посоки от 0.00 до 5.00 ч. на 17 май за максимум до три минути по улиците в района между ул. "Г. С. Раковски", бул. "Княз Ал. Дондуков", бул. "В. Левски" и ул. "Оборище".

Ще бъде отклонявано и движението на превозни средства в двете посоки от 0.00 до 4.00 ч. на 18 май за максимум до 15 минути по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - западното платно, между бул. "Янко Сакъзов" и ул. "Шипка", по ул. "Оборище" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Васил Априлов".

Междувременно от "Ню Бояна" вече разпространяват и снимки от снимачната площадка на сцени с Итън Хоук и Селена Гомес, които дойдоха в България за работа по лентата.

Режисьори на филма са Кортни Соломон и Ярон Леви, като Соломон заедно с Моше Даймънд и Крис Милбърн е и негов продуцент.

Сценарият е дело на Грег Максуел Паркър и Шон Финегън.

Хоук влиза в ролята на изморен от живота си автомобилен състезател на име Брент Магна.

Единственият му съюзник е младата хакерка (в ролята Селена Гомес), а последната му надежда да спаси жена си е да следва инструкциите на тайнствен глас (в ролята Джон Войт), който следи всяко негово движение с помощта на камери, монтирани в автомобила му, пишат от vesti.bg.