Вече са в продажба от днес, 16 май, предварително анонсираните билети от най-ниската ценова категория за концерта на Лейди Гага в София на 14 август.

След прецизен технически анализ на продукцията екипът на звездата е разрешил да бъдат пуснати в продажба билетите от 70 лева, съобщиха организаторите от SME.

Те ще бъдат ограничено количество, позиционирани в сектор Б на националния стадион "Васил Левски", точно срещу огромната сцена, пише inews.bg.

Според изисквания на самата изпълнителка, теренът на стадиона няма да бъде разделен на зони и няма да има бариери и заграждения. Билетите за трибуните ще струват от 70 до 200 лв.

Подготовката за шоуто в София, в което ще участват около 50 души, тече с пълна сила. Нашата столица е избрана за начало на европейското турне и интересът към концерта е огромен.

Световната част от турнето тече с огромен успех. То ще включва общо 64 концерта в 32 града.

След като разтърси Токио в три поредни вечери, звездата продължава обиколката си в Азия, a гигантската продукция постепенно се приближава към Европа.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени от касата на Ticketpro в билетен център на НДК и страната, касата на "Арена Армеец" и онлайн на адрес www.ticketpro.bg.