Брюнетката била убедена, че никога няма да срещне мъж, който да я обича повече от Ицо Стоте манекенки. Пред приятелките си Зара споделила, че най-доброто качество на Сираков било, че е голям и истински кавалер.

''В нито един момент от отношенията ни той не позволи да изпитам каквато и да е тежест или дискомфорт! Той решаваше проблемите, той се грижеше за всичко, обсипваше ме с подаръци…'', проплакала моделката пред своите дружки.

Зарчето не можела да си прости, че е била шута на чичко-паричко, но гордостта й не позволявала да го потърси и да му се извини.

След като беше замесена в любовна афера, не с един, а с цели трима мачовци, настоящата актриса Зара явно е паднала от три стола на земята.

И сега накъде? Пак при Ицо. Да, ама не!

Слуховете свързват името на милионера с поредица от силиконови красавици. Стоте манекенки и ''годеницата'' му Елена Рашева, която той сам си избра в ''Милионер търси съпруга'', много бързо се отегчиха един от друг, пише blife.bg.

Към днешна дата Сираков си развява байряка наляво и надясно и не може да случи на подходящата жена. При всички случаи обаче брюнетката остава извън класациите, след като преди време зарязаният Ицо подигравателно коментира пред медиите:

''Госпожица Зара е твърде стара за мен, затова пътищата ни се разделиха!''