Софи Маринова замина преди няколко дни за Баку със сина си Лоренцо, но малко преди да отлети за мястото, където ще се проведе конкурса Евровизия, тя разказа, че не се страхува и вярва в себе си, благодарение на подкрепата на своите приятели и фенове.

"Аз винаги съм била оптимистка. Няма от какво да се страхувам. Вярвам в себе си, песента ми е много хубава и което е по-важно, приема се много добре от всички"

Много нейни колеги споделиха мнението си за песента. Някои я харесват, някои не, но Софи не се притеснява от негативните коментари.

"Всеки има право да изрази своето мнение, независимо дали е положително, или отрицателно. Аз не се сърдя на никого. Фактът, че някой коментира нещо или някого, означава, че, макар и за малко, е отделил от времето си да ме чуе, което пак е в полза за мен. В живота никога не можеш да се харесаш на всички, а и не трябва"

Сред приятелите, които я подкрепят са Устата, Тони Стораро и Бони. "Аз съм от тези, които могат да се похвалят, че са в добри отношения с много хора"

Тя разказва, че парите не я правят по-щастлива, но правят живота й по-добър, пишат от blife.bg.

"Но ако я няма любовта - нямаш нищо. Иначе обичам много да харча. Обикновено като пътувам някъде, задължително си купувам разни неща. Много обичам парфюмите... Прахосвам понякога доста пари за глупости"