Звездата от поредицата "Дневниците на вампира" Нина Добрев сподели, че голяма част от феновете на сериала били разочаровани от това, че в последния епизод от трети сезон на сагата героинята й Елена Гилбърт предпочете вампира Стефан Салватор (Пол Уесли) пред сексапилния му брат Деймън (Иън Сомърхолдър).

"Чувствам, че съм разочаровала половината зрители. Но това винаги ще се случва с подобен сюжет, в който има любовен триъгълник. Мисля, че в един или друг момент дадохме на почитателите това, което искаха, така че не е като да сме пренебрегнали техните желания", споделила в интервю актрисата с български корени, пише bliasak.bg.

За да успокои феновете на Иън Сомърхолдър, с когото ходи в реалния живот, Нина Добрев намекнала, че екранните им герои може и да се съберат в предстоящия четвърти сезон на ТВ поредицата.

*Нина

"Нищо още не е сигурно. Всичко се променя с времето, независимо дали става въпрос за хора, връзки или преживявания", заявила тайнствено звездата.

*Иън и Нина

Междувременно почитателите на "Дневниците на вампира" заливат Интернет форумите с предположения защо Елена е предпочела да бъде със Стефан. Според по-голямата част от феновете себеотрицателната героиня на Нина Добрев е избрала онзи от двамата братя Салватор, който има по-голяма нужда от нея, тъй като винаги поставя щастието на другите пред своето.

*Дневниците на вампира