След близо двумесечното й пребиваване в Америка и успешното турне, което направи там, Таня Боева се прибра в родината.

Звездата на Ара Мюзик сподели на страницата си във Facebook, че безкрайно харесва страната на неограничените възможности и е благословена с емоциите, които е изпитала там, но адски се е натъжила за България, за близките й хора тук и особено за сина й. На него тя донесла най-много подаръци и е изпитала неописуемо щастие, гледайки го как ги разопакова и им се радва.

Освен дрехите и играчките за малкия Росенчо, Таня се върнала от задокеанската си обиколка и с интересни тоалети за себе си, които възнамерява да снима в следващия си клип.

Изпълнителката обещава няколко нови проекта до края на годината, защото е нахъсана за работа повече от всякога. "Америка ме зарежда с енергия, просто там всичко е уредено така, че се чувстваш свободен да реализираш мечтите си. Този оптимистичен дух, който витаеше във въздуха, ми се отрази твърде добре" - констатира певицата със сияещо лице.

На въпрос какво толкова харесва там, изпълнителката отговаря: "Спокойствието и красотата, поддръжката на зеленината, безупречните пътища и големите паркинги, инфраструктурата, ниското строителство, даващо простор на душата, усмихнатите хора, поздравяващи дори без да те познават…" - изброява Таня.

Запитана кое място я е впечатлило най-много, тя възкликва, без да се замисли: "Вегас си е Вегас! Там всичко е възможно… дори да те объркат с Парис Хилтън!" и разказва случка как една жена изпаднала в екстаз, защото припознала в нашата звезда богатата хотелиерска наследница.

*Парис Хилтън