18 годишната софиянка Вивиан Костова, носителка на титлата ''Мис София'' сподели, че е подобрила рекорда си в леглото като цели 11 пъти в рамките на 24 часа е правила секс със своя приятел.

Бившата на футболиста Славчо Тошев даде скандално интервю, в което сподели доста тайни от интимния си живот. Разговорът бе проведен във връзка с предстоящото участие на Вивиан в ново реалити шоу. В него тя говори за своите секс преживявания и какво би правила пред камерите на шоуто. За съжаление на публиката тя не би участвала в оргии и дори не би правила секс, но в случай че нейният приятел участва, щели да го направят пред камерите.

Манекенката сподели, че е правила оргия с две момичета и едно момче като и е харесало и би го направила пак. Също така Вивиан разкри, че има четири вибратора, които помагат в секскуалния ѝ живот, а най- странното място на което е правила любов пък било басейн, около който е имало доста хора.

В същото време на корицата  във фейсбук страницата и, се появи предизвикателна снимка под надслов ''Vivian, I’m the big bos. Очаквайте скандалната ми фотосесия!!!“.

Сега всички нейни фенове със сигурност ''рефрешват'' непрекъснато, чакащи  с нетърпение фотосите и, пише skandalno.net.