Изненадващата раздяла на бизнесмена Динко Динев с плеймейтката Мария Цветкова е заради красив бедняк, с когото бившата еротична моделка поддържала паралелна връзка, твърди в. "Всеки ден".

Мъжът се казвал Емил и живеел в софийския апартамент на олигарха заедно с красивата му доскорошна невеста Мария Цветкова.

Петата поред жена на Динко Динев го направила рогоносец, докато той кръстосвал света по бизнес дела.

Срамът, лепнат му от чаровната прелюбодейка, отдавна надхвърлял границите на морския курорт Свети Влас, но едва след поредната си визита в Израел бизнесменът разбрал, че любимата му жена кръшка здраво, при това със сиромах, неизвестен на широката публика.

Емил от месеци се навъртал около кръшната плеймейтка. Цветкова си паднала по него, без да мисли, че така ще се лиши от луксозния си начин на живот. В момента Мария и Емил живеели в апартамента на Динко Динев в столицата и харчели парите, които той оставил на невярната си съпруга за общото им дете.

Именно в това жилище милионерът заловил прелюбодейците на калъп преди няколко месеца по сигнал, даден му от приятел. Въпреки заканите, че ще си прибере ключовете, строителният предприемач оставил Мария Цветкова да живее с новия си в апартамента.