Свитата от гимназисти пред хотела на Селена Гомес в столицата остана съкрушена след вестта, че любимката им всъщност е изкарала уикенда в САЩ.

Откритието на Дисни стегнало куфари още в петък сутринта, за да сюрпризира Джъстин Бийбър в бекстейджа на шоуто му в Ел Ей, съобщава от страниците си в. "Монитор".

„Селена пътува непрекъснато, защото има много ангажименти. Идва за снимки у нас, после пак заминава. В момента не е тук (б.а. - вчера), но ще се върне за снимките на The Getaway в понеделник“, разкриха пред „Монитор” от екипа на „Ню Бояна Филм”.

Миналата седмица Бийбър хвърли в екстаз българските си фенове, като спомена в интервю, че ще изкара Деня на майката с гаджето си.

Тази година празникът се отбеляза на 13 май в САЩ и по план канадският поп идол трябваше да кацне в татковината вчера. Музата на мокрите му сънища обаче решила да му спести разхода за билети.

Освен това искала да си припомни що е то спокоен сън, защото сцените й в The Getaway се снимат главно нощем заради разчистените за каскади софийски улици.

С отскока й зад голямата вода българския десант на Бийбър се отлага за края на май, издават близки до продукцията.

Припомняме, че в The Getaway 19-годишната Гомес си партнира с Итън Хоук, който често се събужда с еспресо в градинката пред Народния театър.

Лентата е трети римейк по романа на Джим Томпсън и разказва за  обратите в живота на автомобилния състезател Брент Магна (Хоук), след като отвличат жена му.