Победителят в първия сезон на риалити шоуто X Factor Рафи ще се изяви като футболен коментатор по време на междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Играй с нас” на 12 и 13 май.

Гласовитият арменец и айдълът Тома ще подкрепят спорта и активния начин на живот на районните квалификации.

Двамата любимци на тийнейджърите ще покажат личните си умения в игрите с топка и ще раздадат много подаръци на събралите се футболни фенове.

“Винаги много съм обичал футбол и въпреки, че не ми се отдава особено, с удоволствие играя или гледам мачове. Точно затова ще дойда на квалификациите на 12 май в Национална спортна академия в София и ще се забавляваме заедно”, сподели Рафи, цитиран от "Блясък".

Организаторите на турнира – Coca-Cola в България и Фондация „Димитър Бербатов”, са подготвили много забавления, игри и приятни изненади за всички присъстващи. Посланикът на инициативата - Димитър Бербатов, пожела успех на класиралите се отбори.

„Радвам се, че с „Купата на Coca-Cola“ сме ентусиазирали толкова много деца да спортуват и прекарват повече време в игри навън” - сподели футболната звезда.

Следващата фаза на турнира е градският полуфинал на 19 май, където Рафи и Тома отново ще зарадват всички присъстващи.

Дългоочакваният финал, който ще протече като спортен празник за цялото семейство, е на 2 юни на големия стадион в

Национална спортна академия „Васил Левски”.Отборът победител ще бъде награден лично от Димитър Бербатов. Специално поканени са всички деца от КЛУБ 2011 от фондацията на футболната звезда, а церемонията ще завърши с голям концерт на някои от най-обичаните млади звезди на българската музика.