Скарлет Йохансон има намерение да легне под ножа на пластичния хирург, за да не се превърне в сбръчкана бабичка!

Ако почувствам, че някъде нещо по мен има нужда да се повдигне или пооправи, незабавно ще действам, категорична е звездата от „Отмъстителите” в пространно интервю за www.eg.ru.

Скарлет Йохансон взриви Москва по време на визитата си за руската премиера на блокбастъра, чиито печалби вече са надминали рекордите на „Хари Потър”.

Привлекателността на един човек се крие в неговата увереност в самия себе си, изповядва пред медиите веруюто си изпълнителката на Черната вдовица.

Тя признава, че вече се чувства удобно в кожата на Наташа Романофф, но й е струвало много усилия и работа в спортната зала, за да достигне блестящата си спортна форма. Уверена е в това, което прави, и може би по тази причина публиката я приема така горещо.

От известността понякога ми става досадно, признава още Скарлет. Тя обичала в свободното си време да разглежда списания, да пие кафе вкъщи и да си бъбри с приятелки на диванчето.

Такива моменти обаче са малко, тъй като времето на Йохансон е разпределено в железен график. Всяка сутрин работи у дома над физическата си форма, следват снимки. Нужно й е и достатъчно време за сън, защото трябва да изглежда свежа и във форма пред камерите. Това условие я лишава от възможността да ходи на купони – нещо, което много обича.

С носталгия си спомня времето, когато е била гимназистка – по цели нощи се забавлявала с приятели по такива купони, за каквито сега не може и да си помисли.

Болестта на звездите ме е отминала, казва още Скарлет. Любимото й облекло са джинсите и тениските. Макар страшно да обича обувките с високи остри токчета, обикновено носи „балеринки” или спортни обувки. Но когато протоколът го изисква, момичето, което изглежда като младата ти съседка, се превръща в принцеса, в същество от друг свят.