Едрогърдата добричлийка ще пее на всеки, който си я поиска в нощта на бала за "скромните" 7 бона.

Певицата е запълнила здраво графика си в периода 20 до 28 май. 

Освен това, борещата се за званието „примадона" е ангажирана и за няколко ВИП участия на частни партита, които са уговаряни допълнително и за тях ще вземе точно по 10 000 лева.

Едно от изпълненията на Преслава ще се състои в Перник, където ще се кълчи пред близък приятел на гаджето си Жоро Бирмата. Абитуриент - баровец от Варна, също ще има възможността да изпробва прелестите на Преслава, в последния си учебен ден.

Според хора от музикалния бранш, Преса е най - търсената певица тази година. Въпреки безобразно високата тарифа, чалгарката имала още куп предложения за концерти, но доста голяма част от тях отказала. Дори се стигнало до отмяна на някои предварително планувани участия, защото на 28 май тя на свой ред ще пътува за турне в САЩ.

Андреа също не остава назад в битката за джоба на завършващите гимназисти, пише skandalno.net Тя е успяла да се докопа до цели шестнадесет участия за времето от 20 до 26 май. В заведенията, където Андреа ще развява русия си перчем, са насрочили куверти на цени от 120 до 220 лева.