- Изненадана ли си от коронясването ти за Мис България 2012?

- Изненадах се естествено, все още съм леко объркана, но няма как да отрека, че много се вълнувам. Честно казано първоначално си мислех, че някой ми е спретнал някаква шега и не можех да повярвам какво се случва. Това, че си разменихме короните с Ина обаче по никакъв начин няма да повлияе на нашето приятелство.

- Коя бе твоята фаворитка?

- Харесвам много Виктория Фазлийска, Александра Михайловска и Мартина Козлова. Не искам да обиждам другите момичета, те също са уникални, но всеки човек си има свой вкус.

- Доволна ли си от конкурса тази година?

- Да, като цяло съм доволна. Шоуто бе уникално. Похвално е също, че истината излезе наяве и бе разкрита тази хакерска атака. Знам, че на Ина й бе тежко, когато обявиха за фалшификацията, но организаторите постъпиха наистина достойно.

- Кога ще започне подготовката ти за Мис Свят 2012 и какво ще включва тя?

- Подготовката ми за Мис Свят 2012 в Китай вече започна. Засега няма да издавам в какво се състои, защото обещавам пред читателите на Супер 19'  съвсем скоро да ви изненадам приятно.

- Всяка Мис България има своя кауза, каква би искала да бъде твоята и към кого ще е насочена?

- Ще се постарая да се посветя изцяло на своята кауза. Искам да е насочена към младите хора. Сигурна съм, че ще се справя и знам, че трябва да отдам всичките си сили и енергия, за да се посветя на тази благородна идея.

- Имаш ли си гадже?

- Да, имам сериозен приятел.



Източник: slava.bg