Азис ще запомни турнето си в Щатите не само с разразилия се скандал между него и сънародниците ни там, но и с още една случка, която е оставила ярък отпечатък върху съзнанието и тялото на чалгаджията.

Българските емигранти в Щатите разказват, че претенциозният Азо си наумил да опита от прословутите мексикански буритос, за който до момента само бил слушал по телевизията.

Желанието му се оказало толкова силно, че почти изпаднал в истерия, когато препатили българи се опитали да го разубедят.

Претенциите на изпълнителя ядосали нашенците и те решили да премълчат фаталните последствия, които може да предизвика пикантната мексиканска кухня, пишат от skandalno.net.

Азис се нахвърлил като невидял върху лютивото ястие и с лекота излапал цели три порции, след което естествено певецът се почувствал изключително зле, пише kliuki.bg.

Лакомникът не само, че не можел да пее, но и не бил в състояние да напусне тоалетната в хотелската си стая.

Освен обилното повръщане го споходила и друга още по-голяма неприятност, която го затворила в сервизното помещение повече от десет часа.

По спешност била потърсена консултация с лекар, който предписал лечение на Азис и успял да изправи звездата на крака за няколко часа.

Случката обаче се пазила в дълбока тайна, защото според правилата в Америка при подобна ситуация пострадалият трябва да постъпи незабавно в клиника и да бъде поставен под строга карантина.