Мария вече се разпорежда като строга господарка в сараите на милионера Гущеров. Певицата се е взела за сериозно гадже на богатия Християн и дерибейства над персонала.

Освен че тормози прислугата, Мария, вече ги уволнява. Наскоро тя е изхвърлила три слугини, защото се усъмнила, че ѝ плюят в чая.

Мария никак не харесва лелките, които обслужват фамилията и отдавна им била вдигнала мерника. Те обаче били верни на милионерите и се ползвали с благоразположението им.

Затова фолк певицата се сетила да им спретне акция и така да ги отстрани. Тя започнала да обяснява, че всеки път когато й сервират чая сутрин, й става лошо и вероятно нещо не е наред с напитката. После пък уж видяла на камерите, че слугините всеки път се навеждат съмнително над чашата ѝ и обявила, че плюят в чая ѝ.

Това стигнало на Гущеров, за да уволни и трите слугини накуп, за да е сигурно, че повече няма да се гаврят с любимата му. Мария пък побързала да пусне обява за нов персонал и сега като същинска господарка сама избира следващите си прислужници, пише lifestyle.bg.