Балът на Института по костюмите в „Метрополитън" се смята за нещо като „Оскар" в света на модата и отклоненията от добрия вкус там се недопустими.

Всяка пролет десетки звезди се събират на един от най-блестящите светски приеми на планетата и демонстрират последните творения на водещите дизайнери.

Да попаднеш на този прием не е проста работа: цените на билетите се движат между 5 и 15 хиляди долара. За да си откупят маса, тузарите се бръкват с по 250 - 300 хиляди. Всички пари отиват за финансиране на музея и обикновено на подобни приеми се събират по пет-шест милиона долара.

Та на този тежкарски прием Бионсе се появи в напълно прозрачен тоалет. Певицата, която беше избрана за най-красивата жени на планетата според сп. People разходи стройното си дупе, може би за да демонстрира как е възвърнала форми след раждането.

Роклята на Givenchy обстойно показа сксапилните бедра на тъмнокожата дива. За да не се спъне в дългия шлейф, Бионсе си поискала асистент. Той прилежно лазел покрай  звездата и оправял диплите на натруфената тъкан, пишат от lifestyle.bg.

Бионсе изобщо не се притесняваше от голия си задник и позираше при всеки удобен случай. Светските хроникьори отбелязват, че разходка в подобен костюм на подобна проява е отклонение от правилата.